Bild
Nästa artikel
PRYLAR

Kama Fritid lanserar Abnet

Publicerad 23 juni 2016 (uppdaterad 20 februari 2017)
Abnet är ett professionellt rengöringsmedel och som Kama Fritid nu har börjat sälja. Rengöringsmedlet fungerar på ett annat sätt än traditionella avfettningsmedel och påverkar inte husbilars och husvagnars tätningar.
Abnet kommer från Frankrike men tillverkas i Laxå. Rengöringsmedlet har ett brett spektrum av tillämpningar och doseras i vatten beroende på nedsmutsningsgrad.

Medlet klipper den statiska laddningen som håller i olika typer av smuts på olika ytor och det är därför det inte är så aggressiv som lösningsmedel kan vara. Genom denna teknik tar medlet bort alla typer av smuts på karossen.

Abnet säljs i koncentrat och du blandar själv ut det till lämplig styrka beroende på hur smutsig ytan är. Svarta ränder, mögel,  insekter och annan besvärlig smuts tvättas enkelt bort utan att skada tätningar eller annat. Medlet fungerar även på känsliga ytor såsom skinn, textilier, mattor och rostfritt stål. Medlet är därutöver biologiskt nedbrytbart och ska, enligt tillverkarens uppgifter, vara helt nedbrutet tre veckor efter användning.

Här hittar du medlet på Kama Fritids hemsida.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.