Nästa artikel
App-solut ny app från Truma
PRYLAR

App-solut ny app från Truma

Publicerad 26 augusti 2014
Appen från Truma är ett praktiskt verktyg, enligt Truma ett "must have" för campare. App-solut innehåller information, nyheter och flera användbara verktyg.

Med aktuella nyheter från Truma, om företaget och produkterna, håller appen sina användare alltid uppdaterade. Dessutom kan kunder registrera sig och lägga till de Truma-produkter som de använder. Man får då snabb åtkomst till bruksanvisningar, snabbguider, tips och instruktionsfilmer för produkterna på tyska, engelska, franska eller italienska.

En annan fördel är den inbyggda återförsäljarsökningen gör det möjligt att enkelt och snabbt hitta Truma återförsäljare och servicepartners. Appen utgår från den plats man befinner sig på, eller söker efter ort och postnummer i en viss omkrets. Resultaten visas på en karta och som en lista med uppgift och avstånd och adress.

En spännande funktion i appen är två användbara campingverktyg, var hittar jag den bästa platsen för mitt fordon samt när står solen var? Med Truma solfunktion blir det lättare att välja plats eller att ställa upp fordonet perfekt. Med hjälp av en kompass visar verktyget var och när solen går upp respektive ned samt var står solen som högst. Men Truma lockar med fler funktioner. Truma App har en nivelleringsfunktion med vars hjälp man kan avväga husvagnen eller husbilen på ett enkelt sätt. Det är bara att lägga smartphonen på fordonets golv, ange axelavstånden och appen leder användaren genom nivelleringen med korta, talade anvisningar och akustiska signaler.

Vi har många idéer om hur vi kan vidareutveckla appen och skapa mervärde för camparna, säger Monika Prandl, Online Marketing Manager hos Truma.

Truma App finns för smartphones och iPads samt för android och iOS. Den kan laddas ned kostnadsfritt fr.o.m. 29 augusti 2014 på Apple App Store och Google Play.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.