Bild
Nästa artikel
UDDA

Som ingen annan

Publicerad 23 juli 2018
Det är inte lätt att säga om detta ska räknas som husbil eller husvagn... Inte heller camper passar så där perfekt. Heku Car Camp liknar inget annat.
Visst hittar man udda konstruktioner till och från men det här är en lösning som inte syns så ofta. En del av det som berättas tror man kanske inte ens på förrän man sett det med egna ögon.

Sitter du på kvällen med campinggrannarna och berättar om en Opel Astra med sex hjul, fyra bäddar, kök och dusch är det lätt att inte bli trodd.

Det är btydligt lättare att övertyga om man kan visa konstruktionen på en video och nog kan det bli ett samtalsämne för en bra stund?

Helmut Kollmeier från Bielefeld, som skapat Heku hade som idé är att kombinera personbilens möjligheter med husbilens. Sex år tog det att utveckla idén till verklig skapelse och massor av svett och möda. När Helmut Kollmeier inte var sysselsatt med att utveckla Heku Car-Camp drev han sin firma som sysslar med båt-trailer och andra släpfordon. Men hans car-camp blev klar och besiktigad och rejält uppmärksammad varän den kom.

Kolla in videon!

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.