Nästa artikel
Vinn Husbils-Annikas nya bok!
Tävling

Vinn Husbils-Annikas nya bok!

Publicerad 11 juli 2023 (uppdaterad 11 juli 2023)
Ta chansen och vinn boken Husbils-Annika: Största möjliga frihet på hjul!

Nu börjar det brännas. Snart kommer Annika Elgeskogs debutbok ut, Husbils-Annika: Största möjliga frihet på hjul. Vi har fått möjlighet att lotta ut tre exemplar av boken, som är en härlig mix av Annikas upplevelser och lärdomar från livet i husbil och smarta husbilstips från hennes husmekaniker Farokh.

Så här sa Annika när vi pratade med henne tidigare i år:

Grattis, du ska ge ut en bok. Hur kommer det sig?
– Jag fick en fråga på Instagram i somras: ”Tror du att du har en bok inom dig?” Då svarade jag: ”Ja, det tror jag att jag har!” För det är en gammal dröm att få skriva. Det var Christoffer Holst, förläggare på Printz Publishing, som hörde av sig. Det var mitt i sommaren när jag jobbade i Spanien, men så fort jag kom hem träffades vi och betämde att det skulle bli en bok. Vi satte ihop 15 olika rubriker och sedan började jag skriva.

Vad handlar den om?
– Titeln kommer att vara Husbils-Annika, största möjliga frihet på fyra hjul. Den kommer att handla om hur jag tog beslutet och hur jag lever. Hur jag tar mig fram, små anekdoter… Det är en faktabok, men den blir inte jättetjock. Det kommer att finnas faktarutor från min bästa husbilsfixare, Farokh. 

Riktar den sig även till andra och inte bara till de som funderar på husbilsliv?
– Den handlar ju om husbil. Men målgruppen för Printz Publishing är ju kvinnor 50-plus, det ska vara lite feelgood, en varm och lite humoristisk ton.

När kommer den ut?
– Runt den 6 september. Eventuellt ska jag ha realease i augusti.

Här kan du tävla om Annikas bok!

Var med och tävla om ett exemplar av boken Husbils-Annika: Största möjliga frihet på hjul! Fyll i ditt namn och en kort motivering varför just du ska vinna. Du hittar tävlingsformuläret här!

Vi behöver ditt svar senast 31 augusti.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.