Bild
Nästa artikel
NYHETER

Vincents Husbil & Husvagn ny återförsäljare för Polar

Publicerad 17 november 2017 (uppdaterad 17 november 2017)
Polar är Sveriges genom tiderna mest sålda husvagnsfabrikat och etablerar sig nu även hos Vincents Husbil & Husvagn i Varberg. Redan idag finns de första nya husvagnarna från Polar till försäljning på plats.

Vincents Husbil & Husvagn har ha vind i seglen det senast året med en rad utmärkelser som Årets Connects företag, Årets Gasell för andra året i rad och nu senast utsett till Årets Digitala Återförsäljare av Santander Bank. Nytänk och drivkraft ligger bakom mycket av företagets framgångar.

-Det ska bli fantastiskt roligt att kunna erbjuda våra kunder helt fabriksnya produkter tillsammans med de begagnade fordon som vi förmedlar och säljer idag. Det är viktigt att företaget ständigt utvecklas och vi vill kunna överträffa våra kunders förväntningar med vårt kommande utbud av både nytt och begagnat. Polar är ett väl etablerat och innovativt märke som står för mycket hög kvalitét och många av våra kunder efterfrågar just husvagnar från Polar. Visste du att hela 80% av alla Polarvagnar som någonsin tillverkats, fortfarande rullar på vägarna? Det är ett bevis på kvalitét det, säger Vincent Schaffler.

- Vi ser också fram emot att kunna erbjuda våra kunder den valfrihet som Polars Customized serie erbjuder. Att kunden själv kan välja planlösning och inredning i sin husvagn, göra den mer personlig, det tror jag kommer att bli väldigt uppskattat fortsätter Vincent Schaffler.

Polar husvagnar tillverkas sedan 1964 i den norrländska orten Dorotea. Inredningen tillverkas i Polars eget snickeri med till största delen lokalt inköpta material och har sju års täthetsgaranti.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.