Nästa artikel
Vincents Husbil & Husvagn börjar samarbeta med Mekonomen
NYHETER

Vincents Husbil & Husvagn börjar samarbeta med Mekonomen

Publicerad 30 april 2020 (uppdaterad 30 april 2020)
Vincents Husbil & Husvagn satsar nu ytterligare genom ett landsomfattande samarbete med Mekonomen. Med detta samarbete kommer Varbergsbaserade Vincents Husbil & Husvagn att nå husbilsägare i hela landet.

Vincents Husbil & Husvagn satsar vidare på sitt koncept med att sälja husbilar och husvagnar på uppdrag av fordonets ägare. Konceptet med försäljningsuppdrag, som ägaren Vincent Schaffler använt sig av i tjugo år, ger såväl garantier samt möjlighet till avbetalning och inbyte. Företaget har med detta koncept vunnit Årets Connect företag 2017 och Gasell 2016 & 2017.

Syftet är att bygga upp ett rikstäckande servicenätverk för inlämning av förmedlingsuppdrag där företagets transportteam snabbt kan hämta upp husbilarna samt att förstärka eftermarknadssupporten för sålda fordon.

Med ett utbud på runt 130 fritidsfordon ligger Vincents 17 000 kvadratmeter stora försäljningsområde i Varberg väl synligt från E6:an mellan Göteborg och Malmö. Lokalerna är lätta att upptäcka för både boende i regionen och de kunder som kommer längre bort ifrån. Att allt fler långväga kunder handlar hos företaget har nu fått Vincent Schaffler att inleda detta riksomfattande samarbete med den välkända och väletablerade part som Mekonomen är.

Samarbetet mellan Vincents Husbil & Husvagn och Mekonomen går ut på att den som vill få sin husbil såld även kan vända sig till Mekonomen för att få en grundvärdering gjord. Som start är det tre utvalda anläggningar i Malmö (Mekonomen Bilverkstad Moränen), Örebro (Mekonomen Bilverkstad Marieberg-Örebro) och Stockholm (Mekonomen Bilverkstad Stockholm/Haninge) som blir Auktoriserade Vincents Service Center (VSC). Ytterligare två planeras under 2020, för att vid utgången av 2021 vara totalt tolv.

– När du vänder dig till någon av våra VSC möts du av specialutbildad personal som utför intagskontrollen av husbilen vilket bland annat innefattar fukttest, besiktningskontroll, service och servicekontroll. Vi har satt en ära i att bara erbjuda högklassiga exemplar vilket är viktigt för både säljare och köpare. Efter kontrollen diskuterar vi vidare på telefon och kommer överens om ytterligare detaljer. Vill du inte köra fordonet till oss kan vi även åta oss att hämta det, säger Vincent Schaffler.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.