Bild
Nästa artikel
NYHETER

Vem har inte drömt om en egen ö?

Publicerad 3 januari 2018 (uppdaterad 3 januari 2018)
Vid gamla E22:an, där Blekinge strax övergår i Skåne, ligger Alholmens Bad & Camping. Det natursköna området kallas Sveriges trädgård och campingen ståtar även med en egen ö. Nu kan campingen bli din för två miljoner.

Havets vågor och havsfåglar, sälar på kobbarna och Hanön i horisonten. Visst låter det härligt? Inte minst om man kan uppleva miljön hela tiden.

Sedan fjorton år är det här den miljö makarna Jan-Åke och Annneli Söderdahl befunnit sig dagligen i men nu ska de ta steget att sälja sitt campingföretag Billinge Fritid AB där även en camping i näraliggande Bromölla ingår. På köpet får du även en livsmedelsbutik, ett gatukök och en minigolfbana.

Ibland ordnas det underhållning men annars är det båtturer och lata stunder vid den långgrunda badplatsen som gäller medan småstadsidyllerna ligger på ett par mils avstånd. I fiskekretsar välkända Mörrumsån finns också i närheten och likaså den 27 mil långa cykelleden Sydostleden. På campingen finns fotbollsgolf och minigolf och förstås en restaurang som fick ny skepnad förra våren och serverar lunch samt á la carte rätter.

Campingen har 55 tomter för husvagnar och husbilar men på idag outnyttjad mark finns möjlighet för ett trettiotal till, omkring 50 tältplatser och sju campingstugor.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.