Nästa artikel
Truma producerar igen och donerar masker
NYHETER

Truma producerar igen och donerar masker

Publicerad 23 april 2020 (uppdaterad 23 april 2020)
Även Truma har nu startat upp sin tillverkning om än i mindre skala och under strikta hygienregler. Dessutom öppnas åter Trumas servicenter,
Som hos många tyska företag har Corona-krisen tvingat Truma att begränsa produktionen de senaste veckorna men sedan mitten av april 2020 har familjeföretaget från Putzbrunn återupptagit verksamheten även om det sker med en begränsad personalstyrka. Truma står nu i ständig kontakt med tillverkare och återförsäljare, bedömer gemensamt den aktuella situationen och anpassar sig stegvis efter hur situationen utvecklas, förklarar VD Alexander Wottrich i ett pressmeddelande.

För att kunna starta upp driften på ett säkert sätt har Truma i samråd med läkare tagit fram ett omfattande paket med åtgärder och hygienföreskrifter.

– Detta gör det möjligt för oss att följa alla föreskrifter från Robert Koch-institutet och skydda vår personal på bästa möjliga sätt, säger Alexander Wottrich som även förklarar att skyddsmask blir obligatorisk för alla medarbetare.

– Eftersom det saknas lämplig skyddsutrustning i vård- och omsorgssektorn donerar vi större delen av de masker vi har fått, för närvarande flera tusen, till ålderdomshem i München-regionen och institutioner inom hälso- och sjukvård, säger Wottrich som fortsätter Vi hoppas att få tag på fler masker inom kort, eftersom behovet på vårdområdet fortfarande är mycket stort.

Campare når nu återigen Truma Servicecentrum på telefonnummer +49 89 4617 20 20 och via e-post på service@truma.com.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.