Bild
Nästa artikel
NYHETER

Truma får pris

Publicerad 27 juni 2017
Ytterligare ett företag i fritidsfordonsbranschen fick pris när “TOP 100” för företag i Tyskland delades ut. Trums ses som ett av de hundra mest innovativa, medelstora företagen.

För tredje gången räknas nu Truma till de mest innovativa medelstora företagen i Tyskland då familjeföretaget från Putzbrunn erhöll innovationspriset “TOP 100” den 23 juni 2017. Denna välrenommerade utmärkelse ges till medelstora företag som kännetecknas av en hög innovationsgrad och framtidsinriktning.

Truma övertygade juryn främst genom den konsekventa inriktningen mot Industri 4.0.

- Vi vidareutvecklar verksamheten och går från att vara apparattillverkare till digital systemleverantör. Hit hör inte enbart nya produkter som Truma iNet System, utan även effektiva företagsprocesser och moderna, hel- och delautomatiserade produktions- anläggningar, säger Truma:s VD Frank Oster och fortsätter Våra kvalificerade och engagerade medarbetare är en mycket viktig faktor i våra framgångar.

Philipp Wegmann, chef för Business Development, och Jutta Bringazi, pressansvarig, tog emot utmärkelsen i Essen den 23 juni 2017 av Ranga Yogeshwar, mentor till ”TOP 100” och vetenskapsjournalist. 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.