Nästa artikel
TripBuddy visar "towed leisure vehicle"
NYHETER

TripBuddy visar "towed leisure vehicle"

Publicerad 22 oktober 2014 (uppdaterad 22 oktober 2014)
På mässan i England visades detta intresseväckande fordon upp som i tillverkarens pressmeddelande inte kallas husvagn utan "towed leisure vehicle".

En av de ovanligare husvagnarna på mässan Birmingham Motorhome and Caravan Show är utan tvekan denna TripBuddy som finns i tre modellvarianter, Urban, Escape och Off-grid. Tillverkaren använder dock inte ordet husvagn utan "towed leisure vehicle" vilket snarast får översättas med släpfritidsfordon.

Fordonet har dock funnits sedan förra året men lanseras nu i England enligt ett pressmeddelande där tillverkaren även skriver att intresset för att se vagnen på nära håll varit så stort att det stundtals varit kö för att komma in i montern.

Den släta och mjukt rundade karossen har gjutits i ett stycke vilket gör att det inte finns några skarvar som kan läcka och ingången sker genom bakstammens dörr som är fäst i ovankant. Öppen så fungerar dörren som tak och ett yttertält skapas enkelt genom att fälla ut tältduken efter dörrens sidor eller över en större yta med hjälp av några få stänger.

Priserna i England börjar på £19,995 (Urban) och fortsätter upp till 27,800 (Off-grid). Totallängden är 5.28 meter och totalvikten 1450 kilo för Urban. Färger, planlösningar och utrustning finns på TripBuddys hemsida som du hittar här.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.