Bild
Nästa artikel
NYHETER

Tobisviks camping tas över av Nordic Camping

Publicerad 21 april 2017 (uppdaterad 24 april 2017)
Nordic Camping & Resort övertar från den 1 januari 2018 den vackert belägna fyrstjärniga familjecampingen Tobisviks camping på Österlen. Tanken är att fortsätta att utveckla anläggningen och göra större investeringar.

Fyrstjärniga Tobisviks camping är en vackert belägen familjecamping, omgiven av en pittoresk lantlig kulturmiljö och vacker böljande natur. Lummigheten från träd och det intilliggande naturreservatet blandas med frihetskänslan genom hav och strand. På gångavstånd finns centrala Simrishamn med fiskehamn och charmiga gränder. Anläggningens långsida följs åt av en vacker sandstrand med god vattenkvalité för bad. Precis intill anläggningen återfinns även ett större utomhusbad och andra aktiviteter så som minigolf och en populär restaurang.


ERBJUDANDE: 



Vi är väldigt stolta över att kommunen valde Nordic Camping & Resort att förvalta denna pärla i Simrishamn. Nuvarande driftsentreprenör har gjort ett bra jobb med anläggningen och nu tar vi vid och utvecklar ytterligare genom större investeringar och genom vårt beprövade kedjekoncept som innefattar allt från aktiviteter till öppettider och annan kringservice som nutida gäster önskar. Redan nästa år kommer Sveriges modernaste servicehus stå klart på anläggningen tillsammans med fler toppmoderna stugor och campingtomter. Vi ser att intresset från inte minst utländska gäster ökar markant för Österlen och Simrishamn. Här skall Tobisvik Camping givetvis spela en viktig roll framöver, säger VD Tom Sibirzeff för Nordic Camping & Resort.

Campingen har idag cirka 300 campingtomter och ett femtontal stugor. Tillsammans med kommunen vill Nordic Camping & Resort fortsätta utveckla anläggningen och på så sätt sätta Tobisvik på kartan för både svenska och utländska besökare.

Arrenden är på 25 år och arrendestarten gäller från 1/1 2018. Tilldelningsbeslutet har gått ut från kommunen och avtalsspärr gäller nu till och med 3 maj 2017.

Här hittar du campingens hemsida.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.