Bild
Nästa artikel
NYHETER

Thetford skapar ett nytt europeiskt distributionscenter

Publicerad 7 januari 2019 (uppdaterad 7 januari 2019)
En växande marknad och global produktion av fritidsfordon gör att Thetford BV öppnar ett nytt europeiskt distributionscenter (TEDC) i holländska Etten-Leur.
– Vi har fortfarande en stor fabrik i Etten-Leur, men allt fler produkter levereras även från våra andra fabriker i England, Italien, USA och Kina. För att organisera den globala logistiken så effektivt som möjligt och ytterligare förbättra vår servicenivå till våra kunder har vi skapat TEDC, säger Johan Vincenten, Director Operations. 

TEDC har en yta på över 11 000 kvadratmeter och plats för över 10 000 lastpallar. Det nya lagret kommer att hantera mobila sanitetssystem, köksutrustning, kylskåp, serviceluckor och ett brett utbud produkter för skötsel och underhåll av toaletter. Produkterna distribueras till kunder i mer än 65 länder i Europa, Australien, USA och Asien.

– När det gäller logistiken var den nya lokaliseringen ett stort projekt; det fick inte leda till bekymmer för kunderna och leveranserna var helt enkelt tvungna att fortsätta, säger Johan Vincenten, Director Operations på Thetford Europe. Jag är stolt över att omlokaliseringen gick smidigt, tack vare hårt arbete från alla inblandade och goda förberedelser från vår sida. Vi blev till och med färdiga tidigare än väntat. 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.