Nästa artikel
Thetford iNDUS får priset Red Dot
NYHETER

Thetford iNDUS får priset Red Dot

Publicerad 23 april 2021 (uppdaterad 23 april 2021)
Den internationella juryn har tilldelat iNDUS smarta sanitetssystem utmärkelsen "Red Dot". Priset ges årligen inom flera kategorier för hög kvalitet i design.
Red Dot är internationellt etablerat som en av de mest eftertraktade kvalitetsutmärkelserna för bra och innovativ design vilket de har gjor sedan 1955. Konkurrensen är hård och bara den allra bästa produkten i en kategori får utmärkelsen.

iNDUS är Thetfords smarta sanitetssystem som tar till vara gråvattnet och därigenom sänker vattenförbrukningen. Systemet vänder uppochner på våra föreställningar om hur vattensystemet i husbilar och husvagnar hittills varit konstruerat. Visserligen har det funnits system tidigare som spolat toaletten med gråvatten men Thetford har löst det på ett nytt smart sätt.

Juryn till Red Dot Award: Product Design 2021 säger sig vara särskilt imponerande i år. Utformningen av produkten är utmärkt, både när det gäller estetik och funktionalitet. Det är inte lätt att segra i ett så starkt fält och vinna juryns nåd.

– Vi tackar juryn för att de väljer vårt iNDUS-system. iNDUS är resultatet av år av hårt arbete av en stor grupp Thetford-anställda. Vi är stolta över detta pris och är övertygade om att iNDUS kommer att ge mer bekvämlighet, bättre hygien och mer frihet för många användare på husbilsmarknaden, säger ​​​​Stéphane Cordeille som är VD på Thetford.
 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.