Bild
Nästa artikel
Tävling

Tävla och vinn AC från Truma

Publicerad 22 februari 2012 (uppdaterad 2 april 2012)
Nu har du chansen att vinna en effektiv klimatanläggning från Truma.

Den varma säsongen närmar sig äntligen och det är hög tid att planera för bästa semestern.
Två produkter ligger i potten – en Truma Saphir, för montering i bagageutrymmet, och en Aventa Comfort, för montering i taket. Båda anläggningarna är kompatibla med alla på marknaden förekommande husbilar och husvagnar.
Till vinsten hör också installationen av AC:n hos en godkänd verkstad. Om du blir en av de två lyckliga vinnarna kommer vi att vara på plats och fotografera när monteringen av din Truma-vinst sker. Därför är det viktigt att du uppger märke/modell/årsmodell på din vagn/husbil.
En jury bestående av Nils Ekstrand från Truma, Carola Eklundh och Peet Kokla från Husbil & Husvagn, utser en vinnare ur varje kategori.

Takmonterade Aventa Comfort har låg vikt. Den ger både kyla och värme och har extra hög luftprestanda med 2400 W. Produkten har sleep-funktion för tystare kylning i fordonet och är extra platt invändigt för att ge bättre genomgångsutrymme.

Saphir installeras i bagageutrymmet och är lättast i klassen. Den är mycket effektstark och ändå tyst. Saphir är tänkt för fordon upp till 6,5 meter och har en praktisk timerfunktion för automatisk påslagning eller avstängning samt fjärrkontroll.

SÅ TÄVLAR DU: Svara på och motivera sedan ditt val – varför du föredrar en takmonterad eller garagemonterad klimatanläggning från Truma. Beskriv ditt val i några meningar och mejla ditt svar till redaktionen@husbilhusvagn.se. Skriv Truma i ämnesraden. Senast den 5 mars vill vi ha ditt tävlingsbidrag.

1. På vilka sidor skriver vi om Hymer B-Klass 678 i Husbil & Husvagn 3.12?
2. Hur många resesidor är det totalt i Husbil & Husvagn 3.12?

Husbil & Husvagn 3.12 är ute i butik den 28 februari.
 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.