Bild
Nästa artikel
NYHETER

Swecamp lanserar appen "Upplev Swecamp"

Publicerad 14 juni 2017 (uppdaterad 14 juni 2017)
Med appen vill Swecamp gynna sina stamgäster som får bo gratis var 10:e natt. De 13 fristående anläggningarna i Swecamp kommer även kunna kommunicera med de gäster som är incheckade.

En arbetsgrupp har tillsammans med Swecamps webbyrå Impera arbetat fram appen ”Upplev Swecamp”. Den är utvecklad speciellt för kedjan, men använder sig av data från Camping Key Europe-kortet.

Med appen kan anläggningarna skicka ut notiser till de incheckade gästerna för att informera om exempelvis ett event i restaurangen eller att det finns lediga tider i höghöjdsbanan. Olika budskap men med den gemensamma nämnaren att det skall öka gästupplevelsen. Gästerna som använder appen får, utöver den information och erbjudanden som skickas ut, den 10:e natten gratis.

- Det känns väldigt roligt att äntligen kunna lansera appen säger Emma Hermansson, kommunikatör för Swecamp och fortsätter, Vi känner oss nöjda med att vi skapat en app som förenklar för personalen, gästerna och som ökar gästupplevelsen.

Att Swecamp valt att använda den befintliga infrastrukturen bakom Camping Key Europé innebär att de får tillgång till all historisk data om gästerna som besökt anläggningarna i kedjan. Något som de kommer använda på olika sätt.

- Genom datan får vi en tydligare bild av vår gäst. Vi kan upptäcka gästernas behov på ett effektivare sätt och utveckla våra produkter som ökar gästupplevelsen, berättar Emma Hermansson.

Förra året började Swecamp lansera sin tjänst med matleveranser från Middagsfrid. Kassen levereras till receptionen och tanken är att du ska slippa bege dig till någon butik, något som kan vara extra händigt för husbilsägare.

Hur går man tillväga för att registrera sig i appen?

1. Ladda ner appen ”Upplev Swecamp” på Google Play eller Appstore
2. Registrera ditt kortnummer och postnummer i appen
3. Nu är du klar för att checka in och börja samla nätter!

Dessa anläggningarna ingår i erbjudandet

Daftö Resort i Strömstad, Kronocamping Lidköping, Johannesvik i Kungshamn, Byske Havsbad, Skellefteå Camping, Flottsbro i Huddinge, Jägersbo i Höör, Evedals camping i Växjö, Gustavsvik Resorts i Örebro, Ingestrand i Arvika, Bomstadbaden i Karlstad, Vita sandar i Mellerud och Isaberg Mountain Resort i Hestra.

Läs mer om appen ”Upplev Swecamp” på Swecamp.se

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.