Nästa artikel
Skaffa dig ett eget café
NYHETER

Skaffa dig ett eget café

Publicerad 6 mars 2014 (uppdaterad 9 augusti 2021)
Vill du driva en kaffestuga vid Kinnekulle? En kaffestuga som redan nu är populär bland husbilsfolket? Götene kommun söker en entreprenör som kan ta över verksamheten.
På Kinnekulles västsida, mellan Hällekis och Medelplana, och med en vidunderlig utsikt över Vänern bort mot Kållandsö och Läckö Slott ligger den mycket omtyckta och välbesöka Utsiktens kaffestuga. Utsiktsplatsen har en stor parkering och är ett ställe dit mängder av turister och husbilar söker sig under året.

Under sommarhalvåret bjuds man på fantastiska solnedgångar över vattnet mot Kållandsö och en kvällsfika vid Utsikten en ljum sommarkväll är det många som återkommer för att avnjuta. Platsen är även en bra utgångspunkt för besök till fots eller med cykel i närliggande Stenbrottet och utforskande av Kinnekulles fagra natur på slingrande stigar och skogsvägar.

Kaffestugans byggnader har tagits över av Götene kommun som nu söker en entreprenör med visioner och förmåga att utveckla en uppgraderad verksamhet vid Utsikten. Med rätt satsning har platsen en synnerligen stor potential att bli en av landets absolut finaste rastplatser.

Artikeln kommer från Hällekis-kuriren.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.