Nästa artikel
Sålde villan och åkte söderut
NYHETER

Sålde villan och åkte söderut

Publicerad 11 april 2015 (uppdaterad 1 oktober 2019)
Några har tagit steget, sålt allt och styrt kosan söderut. Varför inte göra som Anders och Liz Nanneson som berättar om sitt beslut och sin härliga resa i en artikel i Hela Gotland.

– Det är ett galet behagligt liv, och campingarna är nästan som små pensionärsdagis där det finns oerhört mycket att göra. Dessutom finns det väldigt många andra svenskar att umgås med, säger det nyhemkomna paret till Hela Gotland, som även påpekar att Sverige är så fyrkantigt.

Det hela började för två år sedan när paret sålde sitt hus, hyrde en lägenhet och köpte en husbil. Drömmen om att resa runt i Europa började med en sju månader lång resa till Spanien. Drömmen blev lyckad och nu är det dags att sälja resten av bohaget och bosätta sig permanent i husbilen. Det är ju inget som hindrar att de bor i husbilen även när de är i Sverige säger de.

Husbilslivet är dessutom något nytt för dem men har verkligen gett paret blodad tand. I sommar kommer Liz att arbeta men i september bär det av igen till det härliga klimatet i Sydeuropa.

Läs hela artikeln här.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.