Bild
Nästa artikel
NYHETER

Rudvi Fritid invigde sina större lokaler i helgen

Publicerad 15 januari 2018 (uppdaterad 15 januari 2018)
I Karlskrona invigdes i helgen Rudvi Fritids nybyggda hall för husvagnar och husbilar vilket gör att de nu kan ha alla fordon under tak. Totalt är satsningen på 25 miljoner.

Det hela firades med en rejäl fest när företagets nya lokaler om 2 300 kvadratmeter nu står klara skriver Sydöstran. Som extra dragplåster visades Kabes tvåvånings husvagn 880 Tower upp. 

Rudvi Fritid AB startades för ett år sedan och blev direkt återförsäljare för Kabe och Adria. Här återfinns idag även Sun Living som är tillverkas av Adria samt en butik med bland annat Kama Fritids sortiment.

Peter Rudvi är en välkänd företagare och bilhandlare, skriver Sydöstran, som berättar varför de numer även säljer husbilar och husvagnar. Tankarna väcktes för två år sedan efter att de själva ville köpa en husbil och sedan har det gått snabbt. Förra hösten köpte de lokaler på Intagsvägen i Backabo och redan i somras påbörjades arbetet med att bygga ut de 1 000 kvadratmeter stora lokalerna med ytterligare 1 300 kvadratmeter. Detta behövdes då försäljningen gick så bra att den pengamässigt nu är lika stor som den tidigare etablerade bilförsäljningen

– Vi började arbetet precis efter byggsemestern så det har gått snabbt att få det färdigt, säger Viktor Rudvi till Sydöstran och berättar därutöver att de ville undvika att ha fordonen stående utomhus en vinter till och att Peter Rudvi gläds över att kunderna nu kan gå inomhus och titta.

Här hittar du deras hemsida.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.