Nästa artikel
Rekordförsäljning i Düsseldorf
NYHETER

Rekordförsäljning i Düsseldorf

Publicerad 19 september 2015 (uppdaterad 19 september 2015)
Vi har tidigare rapporterat om mässutställarnas positiva tongångar efter mässan i Elmia. Nu kommer motsvarande signaler från utställarna i Düsseldorf om rekord i försäljningen av husbilar, den här gången från Knaus.
Nyligen hölls Caravan Salon i Düsseldorf och de hade publikrekord med 202,000 besökare. Men även mässans utställare slog rekord, Knaus Tabbert skriver i ett pressmeddelande att de ökade sin försäljning av  Knaus, Tabbert, Weinsberg och T@B med nästan 20 percent.  Speciellt ökade försäljningen av de största husbilarna samt de minsta kompaktbilarna.

- Det här modellåret räknar vi med att omsättningen ökar från 297 miljoner euro till cirka 350 miljoner, och vi är redan på god väg. Det är därför väldigt glädjande att att vi kunde notera den här ökningstakten på mässan i Düsseldorf som är vår viktigaste försäljningsmässa, säger Wolfgang Speck, vd för Knaus Tabbert GmbH. Antalet sålda husbilar ökade med knappt 30 procent jämfört med förra årets mässa och husvagnarna ökade med cirka åtta procent.

I pressmeddelandet skriver Knaus Tabbert vidare att även Sverige och Italien har haft försäljningsrekord.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.