Bild
Nästa artikel
Nyheter

Regnbågsgala i väst

Publicerad 12 maj 2013
Med Sarah Dawn Finer i spetsen bjuder Liseberg in till galashow på Stora Scenen den 2 juni. Regnbågsgalan är en gränsöverskridande, egenproducerad föreställning med färgstarka gästartister.

Regnbågsgalan är Lisebergs bidrag till West Pride-festivalen som pågår i Göteborg den 20 maj till 2 juni. Det kommer att bjudas på allt ifrån pop och rock till hip hop och schlager. Kvällens värdinna och programledare är skönsjungande Sarah Dawn Finer och hon får sällskap av bland annat Martin Rolinski, År & Dar, Niklas Andersson, Shirley Clamp och Behrang Miri.

Lisebergskaninerna kommer att stå för publikuppvärmningen och lämnar sedan över till DJ Alex Moreno. Klockan 16.30 drar showen igång.

Galan blir en hejdundrande avslutning på festivalens traditionella Regnbågsparad där deltagarna tillsammans manifesterar vikten av allas lika värde. Paraden går från Kanaltorget kl 15.00, längs Avenyn, vidare ner till Liseberg och in genom grindarna för att avslutas framför Stora Scenen och alla paraddeltagare kommer in gratis.

Tid och plats:
2 juni kl 16.30, Stora Scenen, Liseberg.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.