En imponerande samling bilar som alla är sålda av PR husbilar

Nästa artikel
PR-klubben jubilerar
KLUBBAR

PR-klubben jubilerar

Publicerad 17 september 2014 (uppdaterad 17 september 2014)

En imponerande samling bilar som alla är sålda av PR husbilar

Få företag har en egen klubb men PR Husbilar i Sollebrunn har det, och det sedan 20 år! Den 29 augusti var det dags för superjubileum då klubben fyllde 20 och företaget 25 år.

Det kombinerade 20 och 25 års jubileumet hölls i Nossebro dit alla medlemmar i PR Husbilsklubben blivit inbjudna.  Imponerande knappa 600 personer fördelade på 260 husbilar kom till Nossebro för att campa på marknadsområdet.

Klubben präglas av en lättsam och trevlig samvaro och så ger de ut en tidning, PR bladet, tre gånger per år. Även om klubben är fristående från företaget får de självfallet vissa bidrag till verksamheten och de har täta kontakter. Som regel hålls två träffar per år, en på våren och en på hösten och årsmötet hålls i samband med höstträffen.

I bildspelet kan du njuta av klubbmedlemmarnas glädje från klubbens 20-årsjubileum.

PR-husbilar som startade 1989 säljer husbilar från Rapido, Itineo och Elnagh samt tillbehör och begagnade husbilar,  men det skulle dröja fem år efter det att företaget startades innan klubben såg dagens ljus. Det var ett gäng nöjda kunder som drog igång verksamheten som efterhand växt till en mycket aktiv klubb. Efter 17 år köpte Fredrik Ryberg företaget som han fortsätter att utveckla i samma anda som det hade från början och idag sysselsätts elva personer i verksamheten.

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.