Bild
Nästa artikel
TIDNINGEN

PDF 3/13: Köp resereportagen separat!

Publicerad 19 juni 2014
Nu kan du köpa våra tryckta resereportage i digital form! De här är resereportagen ur nummer 3/2013 och de handlar om Franska Vaucluse, Dovrefjäll i Norge, Fjällbacka i Bohuslän, Nora, Sörmland och Höga Kusten.
PDF* ur  tidningen Husbil & Husvagn nr 3-2013. 26 sidor.
 
Frankrike: Få regioner i Frankrike kan väl vara bättre för en husvagns- eller husbilssemester än provensalska Vaucluse. Här råder fyndläge på utsökta viner från Châteauneuf-du-Pap, Roussillon och Luberon. Dessutom gott om ställplatser och vinslott som tar emot bilburna övernattare.
Tour de France: Husbil & Husvagn tipsar dig om hur du bäst njuter av cykelfesten om du är i Frankrike i juli. Börja planera och boka redan nu för bästa utsikt.
 
Norge -Dovrefjell. Som en barriär mellan Norges sydliga och centrala delar, ligger Dovrefjell. Området är bebott av myskoxar och bjuder på en vidunderlig naturupplevelse.
 
Fjällbacka är en liten men ”internationell” metropol värd att besöka för att väcka dina sinnen inför livets goda. Eller möjligen för att deckarmystiken kring orten ger det lilla samhället en lite krypande känsla som är svår att motstå.
 
Nora: Under namnet Skoga förekommer den söta lilla staden i Bergslagen i Maria Langs deckare. Vi har utforskat denna pittoreska ort.
 
Sörmland: Landskapet Södermanland är ovanligt omväxlande, men samtidigt beläget så nära Stockholm att det ofta hamnar i skuggan av mer kända turistmål. Här guidar vi dig till en mängd sevärda och historiska besöksmål i den norra delen av landskapet
 
Norrland -Höga Kusten: Bara Hudson Bay i Kanada kan mäta sig med Höga Kusten när det gäller landhöjning. Skillnaden är att landhöjningen i Höga Kusten är mer koncentrerad och dessutom 13 meter högre. Här följer tips om ställen värda att besöka i ett av våra stoltaste världsarv.

Här hittar du reportagen!

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.