Nu kan du övernatta i Vin Diesels husvagn "the Studio" värd 2 miljoner dollar. Då ingår putting green i heltäckningsmattan och som hyresgäst får du gärna sätta upp det skräddarsydda förtältet också!

Nästa artikel
Övernatta i Vin Diesels lyxvagn!
Helgnöje

Övernatta i Vin Diesels lyxvagn!

Publicerad 2022-07-29 07:39 (uppdaterad 2022-08-01 07:37)

Nu kan du övernatta i Vin Diesels husvagn "the Studio" värd 2 miljoner dollar. Då ingår putting green i heltäckningsmattan och som hyresgäst får du gärna sätta upp det skräddarsydda förtältet också!

Ron Anderson anses bygga världens dyraste och största husvagnar. Eller ska vi säga hustrailers? Vi kontaktar honom och får veta att det går att övernatta i Jennifer Lopez eller någon av de andras mobila lyxbostäder. Två våningar, störst, dyrast!

Nu kan du övernatta i världens dyraste och största husvagnar. Eller mer korrekt; RV:s – för att tala amerikanska. Till exempel den hustrailer som en viss mr Will Smith köpte för motsvarande 25 miljoner kronor för 20 år sedan. Eller kanske den trailer som Jennifer Lopez haft som boende under sina jobbresor. Det handlar alltså om trailers som kändisar haft vid konserter, inspelningar, och i vissa fall ägt själva.
Fem av dem står nu uppställda hos byggmästaren själv som köpt tillbaka vagnarna och startat "luxury resort" med egenbyggda mobila bostäder. Vagnar som själva blivit superkändisar i media och på nätet, ofta med rubriker som "worlds biggest" och "the worlds most expensive."

Husbil & Husvagn tar kontakt med byggmästare, Ron Anderson, Austin, Texas.

Hello, jag är Jimmie fron Sweden, är det sant att jag kan hyra "the Heat" för en natt?
– Yes, det stämmer, vi hyr ut den och fyra andra RV:s på vår ranch i Texas, säger Ron Anderson.

Nice, behöver jag ta med handduk och hårbalsam?
– Nej, vi står för allt sånt med sängkläder, tvål, schampo. Kort sagt, det du kan vänta dig på ett lyxhotell. På vår resort finns snygga gräsytor, barbeque och jaccuzzi som också ingår, säger Ron.

Bygger ni era RV:s där på ranchen också? (Min viktigaste fråga då jag gärna vill se hur detta går till...)
– Ja, just nu färdigställer vi inredningen på två nya byggen.

Amazing! Det vill jag se. Har ni hämtningsservice på flygplatsen?
– Nej, men det kostar bara 12 dollar att ta en Uber-taxi hit från Austin Airport.

Det hela startade 1987 när Ron Anderson (som även nämner att släkten Anderson flyttade från Sverige) grundade företaget Star Trax Celebrity Coaches. Ett varumärke som ofta setts vid filminspelningar och backstage på konserter. Ron sålde Star Trax år 1999 och for istället ut och seglade med familjen. Efter hemkomst och segling jorden runt startade han så Anderson Mobile Estates. Ett företag som patenterade dessa tvåvånings hustrailers, som de därmed var ensamma om.
Den första trailern som byggdes fick namnet "the Heat" och den står nu på ranchen igen som en av fem gästbostäder. Totalt har han byggt 12 olika tvåplanstrailers, så det är väldigt exklusiva produkter det handlar om...

Vilket av dina 12 byggen är din egen favorit?
– Det är The Heat, för det var min baby från start till mål. Ingen beställare och inga instruktioner. Jag byggde precis som jag själv ville ha den, säger Ron.

The Heat, den första tvåvåningstrailern, blev extra känd när Will Smith köpte ekipaget för 2,5 miljoner dollar för 20 år sedan. Två våningar och en bostadsyta på 111 kvadratmeter ger gott om svängrum, som du kan se bland annat i denna video.

Finns det möjlighet att bo i eget campingfordon på er ranch?
– Nej tyvärr, det tar 3 år att få tillstånd att anlägga en vanlig camping här, så det är bara våra egna RV:s vi hyr ut, avslutar Ron Anderson.

Är du sugen på en natt i världens dyraste "husvagn" ska du ta en sväng till Ranch 7744 i Austin, Texas. Inte långt från Tesla Gigafactory för dig som känner till den.

Men då återstår ju bara en liten detalj; vad en natt i The Heat, Baby Girl, The Studio, The Aspen eller Skittles kostar. Svaret på den frågan förvånar faktiskt med tanke på att "the Heat" sägs ha kostat motsvarande 25 mkr när Will Smith köpte kalaset.

400 dollar/natt. Alltså ca 4000 kr – det är ju rena fyndet! Bara att resa till Austin nu då...

The Skittles, bara en våning – men störst slideout!

The Aspen, Vin Diesel (2 miljoner dollar)

The Studio, Simon Cowell (2 miljoner dollar)

Baby Girl, Jennifer Lopez (2 miljoner dollar)

The Heat, Will Smith (2,5 miljoner dollar)

Kändisar som bott i eller ägt Ron Andersons campingfordon:

Will Smith
Vin Diesel
Brad Pitt
Jada Pinkett-Smith
Jim Carrey
Denzel Washington
Harrison Ford
Adam Sandler
Ice Cube
Charlie Sheen
Sylvester Stallone
Whitney Houston
Richard Gere
Jennifer Lopez
Sharon Stone
Penny Marshall
Micky Rourke
Shakira
New Kids on the Block
Clint Black
Oscar De La Hoya
Tidigare presidenten (Bill Clinton)

Kontakt och adress till Ranch 7744

Adress: Ranch 7744 N TX 130 Austin TX 78724, USA
Bokning: Bokningssida
Hemsida: www.7744ranch.com
Övrig service: grillplats, gräsytor, pingisbord, jaccuzzi, picknick-bord m.m.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.