Nästa artikel
Opus hämtar, besiktigar och lämnar personbil
NYHETER

Opus hämtar, besiktigar och lämnar personbil

Publicerad 6 april 2020 (uppdaterad 6 april 2020)
Opus Bilprovning introducerar nu i dessa coronatider en ny servicetjänst på ett antal stationer runt om i landet: Att hämta upp privatkundens bil, besiktiga den, och sedan köra tillbaka den.
Den nya servicetjänsten kommer att vara möjlig att boka på 15 av Opus Bilprovnings stationer runt om i Sverige och kan nyttjas mellan datumen 6 – 23 i varje månad under stationens ordinarie öppettider. Bilen måste vara försäkrad samt skattad för att omfattas av Opus Bilprovnings motorfordonsförsäkring. Ansvaret ligger hos fordonsägaren.

– Det här är en tjänst vi under lång tid har haft till våra företagskunder och nu testar vi att även lansera den för privatkunder, säger Tord Fornander, vice vd Opus Bilprovning.

Hämta/lämna-tjänsten gäller personbilar och upphämtningsområdet är tio kilometer från stationen. Tjänsten bokas per telefon direkt med stationen.

Tjänsten erbjuds på följande orter: Halmstad, Helsingborg, Hudiksvall, Jönköping, Kalmar, Karlskrona, Linköping, Ljungby, Ludvika, Luleå, Skellefteå, Umeå, Uppsala, Örebro och Östersund.

Besiktning av personbil inklusive hämtning och lämning anges på hemsidan till 1 595 kronor men de skriver även att viktbegränsning kan förekomma och att du ska kontrollera detaljerna med din lokala station,

Mer information, adresser och telefonnummer till akktuella stationer finns på Opus Bilprovnings hemsida.
 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.