Bild
Nästa artikel
NYHETER

Opus Bilprovning öppnar sin första station i Göteborg

Publicerad 8 juni 2016 (uppdaterad 8 juni 2016)
Opus Bilprovning öppnar sin första besiktningsstation i Göteborgsområdet senare under året. Stationen kommer utöver personbilar och motorcyklar att besiktiga husbilar på upp till 3,5 ton men inte husvagnar.

Opus Bilprovning har idag ett stationsnät som omfattar 79 besiktningsstationer från Kiruna i norr till Helsingborg i söder, men har hittills saknat stationer i Göteborgs-området.

Den nya bilprovningen på Ovädersgatan 2 i Göteborg kommer att hålla till i Däckspertens gamla lokaler på Hisingen, alldeles intill Hisingeleden och Lundbytunneln. Besiktningsstationen kommer erbjuda kontrollbesiktning för både personbilar, lätta lastbilar, husbilar (max 3,5 ton) och motorcyklar. Utöver den ordinarie kontrollbesiktningen kommer det finnas tilläggstjänster så som drive-in-besiktning, fordonstester, möjlighet att lämna fordon på stationen samt anpassade servicetjänster för företagen i Göteborg.

Marie Thorell, Affärsområdeschef på Opus Bilprovning:

- Det känns väldigt roligt att äntligen få öppna vår första bilprovning i Göteborg. Den nya stationens läge gör att många invånare och företag får närmare och enklare när de ska besikta sina fordon. Göteborg är för oss en strategiskt viktigt ort för att kunna möta våra kunders starka efterfrågan om att vara tillgängliga över hela landet.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.