Nästa artikel
Öl för dig med stödben
NYHETER

Öl för dig med stödben

Publicerad 17 februari 2015 (uppdaterad 17 februari 2015)
När husbilen/husvagnen är på plats och stödbenen är nervevade åker solstolen fram. Dags för den nya stödbensölen tycker bryggeriet.

Nu är inte Stödbensöl ensamma på marknaden om att erbjuda drycker med anspegling på camping men när vårsolen lite försiktigt kikar fram den 2 mars 2015 lanseras Stödbensöl i Systembolagets beställningssortiment.

Och det är såklart att det är lite mer speciellt att plocka fram 33-centilitersburken med en husvagn i logotypen än en öl i största allmänhet. Campinglivet är som bekant en livsstil och det framstår inte som något topphemligt att man vänder sig till den växande grupp människor som reser runt i mobilt boende. Därför har bryggeriet tagit fram en ljus lager som passar bra till enklare matlagning, grillning eller att bara avnjutas i solstolen förutom att burken pryds med en husvagn.

Ölen förpackas i stapelbara 33 cl aluminiumburkar (pant 1 kr) för att vara så utrymmeseffektiva och lätta som möjligt vilket gör det lättare att få plats med fler i kylskåpet. Allt om man nu gillar öl förstås, och i synnerhet den här med måttlig beska och lite brödig smak med inslag av citrus.

Att beställa hem tar ca 4 – 8 dagar beroende på ort och Systembolagsbutik vilket gör att du inte bara kan smita in och spontanköpa några burkar.

Här hittar du bryggeriets hemsida.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.