Bild
Nästa artikel
NYHETER

Nya Smove från Niesmann+Bischoff presenterad

Publicerad 4 juli 2016 (uppdaterad 6 juli 2016)
Niesmann+Bischoff premiärvisade sin nya modell Smove den 3 juli 2016. Modellen visades med en påkostad film där en hel del avslöjades. Kolla in vårt bildspel!
Målsättningen med modellen är att skapa ett nytt segment som Niessmann+Bischoff kallar halvintegrad liner. Med Liner brukar man mena stora och tunga helintegrerade bilar, tillverkarnas flaggskepp om man så vill.

Smove är dock en betydligt mindre bil som ska funka med 3500 kilos totalvikt vilket är en viktig tröskel i hemlandet Tyskland. Bland höjdpunkterna märks badrummet som kan utföra förbluffande förvandlingstrix. Även köket är innovativt även om det inte är så stort.

Smove finns med fyra planlösningar. Två längre versioner med långbäddar och de kortare med tvärbädd. Det finns även två varianter av sittgruppen, ettdera med soffa eller en barversion med tre enpersonssäten.

Vidare förefaller det som bilen har en fast gastank på 20 liter istället för ett traditionellt gasolfack för P-11 flaskor. 

Vi ska även säga att den husbil som visades på filmen i flera avseenden skiljer sig från bilen på scenen och bildspelet visar den bil som finns på filmen. Följ med till Niesmann+Bischoffs pressvisning!

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.