Bild
Nästa artikel
Nyheter

Ny VD på Bürstner Sverige och Niesmann Sverige

Publicerad 30 augusti 2011 (uppdaterad 30 augusti 2011)
Svenska generalagenten för de två husbilsfabrikaten Bürstner och Niesmann+Bischoff har sedan första augusti ny VD. Peter Östlund har börjat med en rivstart, nämligen slutspurten på förberedelserna inför Elmia Husvagn Husbil 8-11 september.

 

– Vi har stark medvind för båda fabrikaten och det ska bli mycket roligt att presentera de nya årsmodellerna nere på Elmiamässan. Bürstner är Nordens mest köpta husbil och i år finns hela 17 nya modeller, de flesta av dem visas på Elmia, säger nye VD:n Peter Östlund och tillägger:

– Niesmann+Bischoff kommer med sin helt färska 100-serie, en Flair vi tror många kommer att tilltalas av.

Peter Östlund är ekonom i botten och med gedigen finansiell bakgrund. Han har även erfarenhet av importverksamhet för fordon.

– Vi är väldigt glada över att ha rekryterat Peter. Hans breda erfarenhet hjälper oss att ytterligare växa och utveckla verksamheten, säger Conny Ekman som kommer att fortsätta arbeta inom företagsgruppen med att utveckla nya affärsområden.

– Jag kommer till två välskötta och lönsamma företag vars produkter hör till marknadens mest efterfrågade och etablerade fabrikat. Vår tillväxt hittills i år är 40 procent. Det är en mycket attraktiv situation. Utmaningen för mig blir att vårda den goda strukturen och expandera verksamheten ytterligare, avslutar Peter Östlund.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.