Nästa artikel
Ny styrelseledamot i Nordic Camping-First Camp
NYHETER

Ny styrelseledamot i Nordic Camping-First Camp

Publicerad 9 oktober 2019
En av resebranschens tungviktare kliver in i campingvärlden när Nordic Camping-First Camp fortsätter att stärka upp sitt team. Det är den före detta VD:n för både Ving och TUI, Eivor Andersson, som blir ny styrelseledamot.

Det senaste året har flera viktiga tillsättningar till ledningsgruppen i Nordic Camping-First Camp gjorts och nu kompletteras styrelsen med Eivor Andersson.

Eivor har en bakgrund som Nordenchef för resekoncernen TUI, och VD för Ving. Hon är idag styrelseordförande i börsnoterade Skistar, och sitter även i styrelsen för Mekonomen, Svenska Spel och Unlimited Travel Group.

– Det ska bli både roligt och spännande att få arbeta i en del av resebranschen som har riktigt stor utvecklingspotential och speciellt nu när efterfrågan på naturnära, aktiva semestrar i närområdet stadigt ökar, säger Eivor Andersson.

Nordic Camping-First Camp är glada över tillskottet:

– Det är med glädje vi välkomnar Eivor som ny ledamot i styrelsen och delägare i bolaget. Eivor har en gedigen bakgrund från ledande positioner samt styrelsearbete inom rese- och turistnäringen, och hennes erfarenhet kommer att spela en viktig roll i Nordic Camping-First Camps fortsatta utveckling, säger Karl Svozilik, styrelseordförande för Nordic Camping-First Camp.

Att camping är på uppåtgående är tydligt. Nordic Camping-First Camp har växt kraftigt de senaste åren, både organiskt och genom förvärv. Framöver väntar en fortsatt stark tillväxt och investeringar i gästupplevelser accelereras.

– Vi har hittills haft en väldigt stark utveckling i bolaget, men vi är bara i början på vår resa och det finns mycket potential kvar. Både för vårt företag, och i campingbranschen i stort. Jag är väldigt glad över att Eivor med sin djupa erfarenhet från resebranschen ansluter till teamet. Det blir ytterligare ett steg framåt för oss, i vårt arbete med att professionalisera vår bransch, säger Nordic Camping-First Camps VD Johan Söör.

I likhet med övriga externa styrelseledamöter och bolagets ledningsgrupp kommer Eivor att investera i bolaget.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.