Nästa artikel
Ny smart lucklösning
nyheter

Ny smart lucklösning

Publicerad 16 november 2015
Med en enkel magnet förenklas livet. Ett nytt och enkelt hjälpmedel som håller serviceluckan öppen
Vi har alla varit där, när man försöker hålla serviceluckan öppen med antingen huvudet eller armbågen samtidigt som man tar ut avfallstanken. Om luckan har gångjärn nedtill finns risken att den kan repa eller buckla väggen eller stötfångare. Nu har Thetford skapat en ny och enkel lösning för husbilsmarknaden: en servicelucka med ett lås och en magnet.
Standardservicelucka 3 är en kompakt och tålig lucka för kassettoaletter. Genom att lägga till ett så enkelt hjälpmedel som en magnet hålls luckan uppe på ett smidigt sätt utan att en hållare behöver monteras. Dessutom har magneten ett mjukt gummilager som förhindrar repor. Viktigt att komma ihåg är att denna lucka endast fungerar på husbilar på husbilar med originalkaross i stål. På hel och halvintegrerade modeller med glasfiber eller aluminiumplåt som ytterskikt funkar den inte på grund av att det är ickemagnetiska material.
Serviceluckan finns nu även tillgänglig i en ny mörkgrå färg som matchar Fiats grå plastdelar och är till för husbilsmarknaden. Lanseringen sker under 2016.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.