Nästa artikel
Ny säsong med Böda Camping
NYHETER

Ny säsong med Böda Camping

Publicerad 14 februari 2014 (uppdaterad 14 februari 2014)
Är även du fascinerad av TV-serien Böda Camping? Nu är det klart att det blir ytterligare en säsong enligt branschtidningen Besöksliv.
Många tittare har följt de anställda och gästerna på Böda Sands camping på Öland. Nu är det klart att det blir en fjärde säsong, som ska spelas in i sommar.

Fler och fler intresserar sig för camping, vilket märks på söktrycket hos många anläggningar runt om i Sverige. En anledning till det ökade intresset skulle kunna vara tv-serien Böda Camping på Kanal 5 som i tre säsonger engagerat tittare framför tv-apparaten. Ungefär en halv miljon har tittat på varje program under de tidigare säsongerna.

Nu är det klart att det blir en säsong till av programmet.
 

– Husvagnar, förtält och grillar är en del av den svenska folksjälen. Vi älskar att campa, och vi älskar att titta på våra grannar som campar. Sverige gör sig nu redo för en ny campingsommar och då drar vi igång förberedelserna för att filma en ny fullsatt sommar på Böda sand, säger Axel Eriksson till Besöksliv, programchef lokalproduktioner SBS Discovery TV, i ett pressmeddelande.

Böda Sands camping genomför just nu omfattande renoveringar där man bland annat rustar upp bistron, affärerna och bageriet.

Text från Besöksliv, Gustav Karlsson

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.