Det är gott om utrymme inuti denna amerikanska husvagn

Nästa artikel
Ny husvagn i Sverige
NYHETER

Ny husvagn i Sverige

Publicerad 2 december 2014 (uppdaterad 2 december 2014)

Det är gott om utrymme inuti denna amerikanska husvagn

American Motorhomes börjar importera Keystone husvagnar. Denna 10,4 meter långa vagn erbjuder hela 32 kvadratmeter yta och har tre slidouts.
Den första demo-husvagnen finns nu på plats och är en imponerande skapelse. Det är den mittersta av de fem storlekar som vagnen tillverkas i och den största har till och med en köksö. Bredden är 2,44 och med tre slideouts ger de den imponerande ytan av 32 kvadratmeter med en tomvikt av 2950 kilo och en totalvikt på 3500.

I vagnen finns sex sovplatser, en rejäl dusch, gott om sittutrymme och inte minst riktigt spatiös volym med de tre slideouts i utfällt läge. Köksdelen är också ovanligt stor och har en trelågig spis samt ett kylskåp på 227 liter medan du invid sängarna hittar exempelvis en tvättkorg under en golvlucka. Färskvattentanken rynner 155 liter och gråvattentanken är på 114 liter.

Priset på vagnen är angivet till 679 000 kronor och du hinner få den lagom till solen börjar värma igen, leveranstiden anges till 3-4 månader. Importörens hemsida hittar du här.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.