Nästa artikel
Ny giltighet på Camping Key Europe
NYHETER

Ny giltighet på Camping Key Europe

Publicerad 3 januari 2016 (uppdaterad 3 januari 2016)
Camping Key Europe, kortet som behövs vid boende på SCR-anslutna campingplatser både i Sverige och utomlands, finns nu med dynamisk giltighetstid om du köper det online.
Tidigare har Camping Key Euro gällt kalenderårsvis, något som skapat problem för de som reser söderut hela vintern och då drabbats av att kortet går ut mitt under utlandsvistelsen. Kortet är nödvändigt för att få bo på SCR-anslutna campingplatser i Sverige och campingplatser med motsvarande system i övriga Europa.

Nu kommer SCR med en onlinetjänst där giltigheten är till och med den 12:e månaden efter köpet. Köper du kortet på en campingplats är kortet däremot som tidigare giltigt till sista december samma år. 

Kortet ger snabbare hantering vid in- och utcheckning eftersom det inte blir några papper att fylla i. Systemet är tänkt att effektivisera arbetet på campingplatserna och bidra till att hålla en viss standard. I årsavgiften ingår en olycksfallsförsäkring som omfattar hela familjen. Läs mer här. Kortet ger även rabatt på de anslutna campingplatserna i Europa enligt SCR. Läs mer här. Dessutom får kortinnehavaren tillgång till appen Camping Key Europe (finns på Appstore och Google Play)

Här finns Camping Key Europe med dynamisk giltighetstid att köpa för 150 kronor.

Artikeln publicerades på vår hemsida 2015-05-01.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.