Rylander bil i Sundsvall

Nästa artikel
Ny återförsäljare i Sundsvall
Nyheter

Ny återförsäljare i Sundsvall

Publicerad 4 december 2015 (uppdaterad 14 december 2015)

Rylander bil i Sundsvall

Rylander bil i Sundsvall är en av de stora personbilsaktörerna i Västernorrland och nu tar de över Åströms Fritid i Sundsvall. Både lokaler och personal går över till Rylander Bil.
Rylander Bil är en av de större aktörerna på fordonsmarknaden i Västernorrland. Nu gör de sin hittills största satsning sedan starten 2010 när de tar över Åströms Fritids lokaler på Mejselvägen 4 och deras personal som ska sälja fritidsfordon från Kabe och Adria men även transportbilar från USA. Förutom den befintliga personalen kommer man att anställa ytterligare en säljare till Mejselvägen som ska sälja Kabe och Adria.
 
 – Jag är jätteglad att verksamheten lever vidare tack vare ett så trovärdigt och stabilt företag som Rylander Bil. Det känns bra att veta att mina tidigare medarbetare och kunder hamnar i goda händer, säger Åström Fritids vd Peder Åström.

För tidigare kunder hos Åström Fritid och Rylander Bil innebär affären att man nu erbjuds fler möjligheter till mobilitet och service, enligt de nya ägarna. Rent fysiskt kommer försäljningen av transportbilar, tunga fordon och nya personbilar att fortsätta som tidigare i Rylanders nuvarande lokaler på Bergsgatan 120, där Dodge, Chrevrolet och Ford också flyttar in.
På Mejselvägen fokuserar man på fritidsfordonen som också får sällskap av begagnade personbilar som flyttas från Bergsgatan.

– Vi ser en enorm potential i fritidsfordonen som är på stadig uppgång i Sverige, och med Kabe och Adria i ryggen har vi riktigt bra förutsättningar. I och med detta breddar vi vårt erbjudande ytterligare samtidigt som vi också får ännu bättre möjlighet att möta efterfrågan på begagnade personbilar och service, säger Maria Rylander Masoumi, affärsutvecklare på Rylander Bil.

Rylander Bil startades 2009 av entreprenören Lennart Rylander tillsammans med Morgan Parment. Fram till 2013 arbetade de uteslutande med hela Mercedes programutbud, från personbilar till tunga fordon. För två år sedan breddades utbudet med Peugeots person- och transportbilar och nu tar man nästa steg. Hittills under 2015 är Rylander uppe i 600 sålda fordon och de omsätter 300 Mkr. Nu breddas alltså utbudet ytterligare med försäljningen av fritidsfordon från Kabe och Adria samt transportbilar från Dodge, Chevrolet och Ford.

Rylanders verksamhet på Mejselvägen startar i april 2016, de är då återförsäljare av Mercedes-Benz, Peugeot, Dodge, Chevrolet, Ford, Kabe och Adria.
Läs mer om Rylander och sök jobbet som säljare på www.rylanderbil.se

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.