Bild
Nästa artikel
NYHETER

Nordic camping & resort tar över Röstånga

Publicerad 2 april 2017
Under de 15 år som de nuvarande ägarna har drivit flerfaldigt prisbelönade Röstånga bad och camping har anläggningen utvecklats till den populära anläggning den numer är. Nu blir campingen en i kedjan Nordic camping & resort.
Vid den dramatiska, spännande och underbart vackra naturen på sydsluttningen av Söderåsens nationalpark i Skåne ligger välskötta och prisbelönade Röstånga Camping & Bad.

- Säljarna har gjort ett fantastiskt arbete på anläggningen som är mycket välskött, skriver Tom Sibirzeff, vd för Nordic camping & resort i ett pressmeddelande. 

I torsdags tog de dessutom emot utmärkelsen "Årets marknadsförare" från branschorganisationen SCR och avtalet om ägarbytet blev klart samma dag som prisutdelningen.

Från att ha varit en mindre camping med ett åttiotal platser tar de numer emot 200 och de har marknadsfört sig i både Danmark i Holland vilket gett många gäster därifrån. De köpte campingen för 15 år sedan, blev Årets företagare i Svalövs kommun 2008 och sajten Barnsemester har två gånger utsett dem till landets bästa familjecamping. Den 19 april tar campingkedjan Nordic camping & resort över men de nuvarande ägarna, Jörgen Nystrand och Asta Knutsdottir Nystrand, kommer troligen att jobba kvar men nu som anställda.

En av de stora skillnaderna tros bli att campingen börjar att ha året-runtöppet, något som alla de andra campingarna som Nordic camping & resort driver har. Förmodligen blir det även fler stugor och kanske villavagnar. Vidare finns planer på en ställplats, fler aktiviteter som passar barnfamiljer som ett äventyrsland i naturlig miljö och ett utegym i kombination med en höghöjdsbana.

Har du vägarna till ett vårfagert Skåne ska du inte missa vårt förslag på en trevlig rundtur. Den artikeln hittar du här
Var?

Vid Röstånga, halvvägs mellan Höör och Klippan efter väg 13

GPS: N55°59'48", E13°16'48"

Deras hemsida hittar du här.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.