Bild
Nästa artikel
NYHETER

Nordic Camping övertar Strömstad Camping

Publicerad 11 oktober 2018
Nordic Camping & Resort har tecknat avtal om att förvärva Strömstad Camping från 1 november 2018. Det blir den 26:e anläggningen i Nordic Camping-koncernen och platsen fokuserar på den snabbväxande gruppen norska husbilister.

I ett pressmeddelande skriver Nordic Camping att den naturskönt belägna campingen med havsutsikt och gångavstånd till Strömstads centrum från den 1 november blir en del av kedjan. Sedan tidigare driver Nordic Camping Siviks camping i Lysekil och Edsviks camping i Grebbestad och den här blir den tredje i norra Bohuslän. Norrmännen uppfattar det dessutom som smidigt att det finns färja mellan Sandefjord och Strömstad och E6:an.

Vi är väldigt glada över möjligheten att förvärva denna fina och välskötta anläggning, och vill ge en stor eloge till ägarna Lisa Axelsson och Reimer Karlsson som gjort ett fantastiskt jobb med att bygga upp denna unika och välskötta camping. Att campingen nu kommer ingå i vår kedja kommer ge fler fördelar för gästerna, till exempel genom att samla och använda bonuspoäng i vår gästklubb Campers Club, säger Nordic Camping & Resorts VD Johan Söör.

Nordic camping påpekar dessutom att anläggningen har expansionsmöjligheter:

Vi har som ambition att fortsätta utveckla anläggningen, vilket kommer gynna både våra gäster, Strömstads besöksnäring och våra medarbetare, säger Ola Bååth, expansionschef för Nordic Camping & Resort.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.