Bild
Nästa artikel
KLUBBLIV

McLouisträff på Lysingsbadet

Publicerad 13 april 2017 (uppdaterad 3 november 2019)
McLouis-klubben håller klubbträff med årsmöte den 25 - 28 maj på Lysingsbadet i Västervik. Det är en av många aktiviteter som Svenska McLouis-klubben planerar under året.

McLouis-klubben startades 2009 och är enligt uppgifter på deras hemsida den märkesklubb som var först ut i Europa för McLouis-ägare. Nu är det dags för årsmötesträff under Kristi himmelfärdshelgen på Lysingsbadet där det finns plats för 90 husbilar.

Västervikstidningen har intervjuat Västerviksborna Thomas och Jane Moser som är engagerade i förberedelserna. Även om plats och datum är spikade sedan länge är inte det exakta programmet klart men planeringen pågår för fullt.

– Det blir första gången som vi ställer upp husbilen på Lysingsbadet. Det är bättre än att behöva fara hem och sova, vi vill träffa alla kompisar där ute, säger Thomas Moser till VT.

De framhåller att de fått vänner för livet och har mycket roligt tillsammans i klubben. I sommar har paret anmält sig till klubbresan till Normandie och för två år sedan åkte de till Nordkap och de har även besökt husbilsfabriker i Italien. Klubbresorna organiseras så att alla gör dagsturerna enskilt men på kvällarna samlas de och grillar.

Här hittar du McLouis-klubbens hemsida där även övriga träffar är listade och här hittar du Västervikstidningens artikel.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.