Nästa artikel
Marchi Mobil, något alldeles extra
NYHETER

Marchi Mobil, något alldeles extra

Publicerad 13 februari 2015 (uppdaterad 13 februari 2015)
Det är bara ibland man blir begeistrad över en nyhet skriver Marchi Mobil på sin hemsida. Det är helt klart att de inte behöver vara blygsamma.
Att nå igenom nyhetsbruset med något så vanligt som en ny husbil är inte det lättaste. Att få till något så exklusivt som det här är ytterst ovanligt men möjligen kan man lägga den till gruppen älska eller hata. Men ingen lär vara oberörd.

Även deras hemsida höjer sig över mängden och något som bör besökas åtminstone en gång. Faller modellen dig i smaken så står säkert en resa till fabriken närmast på tur för att dra upp riktlinjerna för din personliga inredning.

Fabriken skriver att den nya serien Marchi Mobile skapar en ny fordonsklass i premiumsegmentet med målet att glädja älskare av det ovanliga och eleganta. Självklart används enbart de allra bästa leverantörerna och tillsammans har de utvecklat detta mästerverk till husbil. Du behöver inte tvivla på att det är sant kan vi tillägga.

De tillägger att väldigt få har möjlighet att uppleva detta någonsin. Bara som ett tips, behöver du fråga vad den kostar så har du förmodligen inte råd.

Det är inget att tveka om, besök deras hemsida här! Den visas tyvärr inte på Caravan Stockholm men deras showroom finns här.

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.