Innanför dessa dörrar hittar du numer även Bürstner och Niesmann+Bischoff

Nästa artikel
Luleå får Bürstner och Niesmann+Bischoff
NYHETER

Luleå får Bürstner och Niesmann+Bischoff

Publicerad 9 december 2014 (uppdaterad 9 december 2014)

Innanför dessa dörrar hittar du numer även Bürstner och Niesmann+Bischoff

Mitt i julruschen har det blivit klart att Husvagnscenter i Luleå blir ny återförsäljare av Bürstner och Niesmann+Bischoff.
Johan Lundberg som är VD på Husvagnscenter är en välkänd profil inom branschen med många järn i elden och med lång erfarenhet av försäljning av husbilar och husvagnar. Johan kommenterar nyheten

- Vi är mycket glada över att få förtroendet att erbjuda våra kunder husbilar från Bürstner och Niesmann+Bischoff. Det är två välkända och etablerade varumärken runt om i hela Europa och som passar bra in i vårt utbud. Jag är övertygad om de även attraherar våra kunder här i Norrbotten. 

Husvagnscenter i Luleå har mer än 34 år i branschen och säljer sedan tidigare Dethleffs husbilar och husvagnar, Solifer husbilar och husvagnar, Knaus husbilar och husvagnar, Polar husbilar samt Morelo. Dessutom har de ett brett utbud av begagnade fordon. 

- Det känns riktigt kul att få möjligheten att jobba med Husvagnscenter i Luleå, som är ett företag på frammarsch med ett tydligt fokus på framtiden. De är en fullserviceanläggning och har en engagerad och duktig personal, vilket ger såväl våra varumärken som Johans företag möjligheten att växa i Norrlandsregionen. Jag ser med spänning fram emot premiären för våra varumärken hos Husvagnscenter, säger Jörgen Fornander Försäljningschef på Mobile Living där Bürstner och Niesmann+Bischoff ingår.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.