Bild
Nästa artikel
NYHETER

LMC Husvagnar 2018

Publicerad 19 juni 2017 (uppdaterad 19 juni 2017)
Tyska LMC är mest kända för sina husbilar och de har även en del nyheter på husvagnssidan. Här följer de viktigaste förändringarna i nästa års modellprogram.
Till 2018 presenterar LMC fem nya planlösningar som spänner över hela modellprogrammet. Instegsserien LMC Style 410D får en ny planlösning med dubbelsäng. De lite dyrare serierna Musica och Maestro får två nya planlösningar med separata långbäddar, 480E och 582E, samt en variant med Queenbed 550D. Familjevagnarna utökas med LMC Maestro 530 K som har en våningssäng.
 
En viktig designförändring har genomförts på LMC Musica. Den får samma fronthuv som Maestro-serien med rundade och moderna former där det stora frontfönstret välver sig över den nya fronten. För att man ska kunna skilja den från fronten på Maestro får Musica en egen dekor som harmonierar med resten av vagnens dekor.
 
En annan nyhet är skåpluckorna med mjuk stängning som nu används i alla Vivo-, Musica- och Maestro-vagnar och som tidigare bara använts för utdragslådor. Högre komfort och exklusivare känsla på alla möbelluckor i LMC-vagnarna utom instegsserien Style med andra ord.
 
Även interiörerna får en helt ny design, kännetecknande för klädsel och material är varma och naturliga färger som ska harmoniera med de olika möbeldekorerna som finns att välja. På serierna Vivo, Musica och Maestro införs dessutom uppfällbara dynor som gör det lättare att komma åt förvaringsfacken under.
 
Panoramataket Skyview, som tagits fram speciellt för LMC introduceras som tillval i alla Vivo och Musica, och som standard i samtliga Maestro. Beroende på planlösningen ersätter Skyview med måtten 1400x500 mm den tidigare inbyggda takhuvsmodellen Heki2 och den nya släpper in ännu mer dagsljus i husvagnen.
Sist men inte minst kommer Musica och Maestro-serierna utrustas med pelarbord i alla sittgrupper som standard och i Vivo-serien finns det att välja som tillval till 2018.

 
 
LMC Style                                                                                 
7 modeller                                  
LMC Vivo
11 modeller                                
LMC Musica
12 modeller
LMC Maestro
11 modeller

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.