Nästa artikel
LMC Breezer Lift
2015

LMC Breezer Lift

Publicerad 21 augusti 2014 (uppdaterad 21 augusti 2014)
LMC utvecklar den tidigare TEC-modellen och lanserar en modell kallad Breezer Lift. Det syftar på den nya sängen som är större och bättre integrerad med hjälp av ny mekanik.

Tekniskt sett är 2015 års modell nästan oförändrad då tyngdpunkten ligger mer på detaljlösningar även om sängkonstruktionen ovanför sittgruppen är ny. Sänglösningen medger en större och bekvämare säng, knappa två meter lång och upp till 1,40 bred och även kombinationen med övrig inredning är mer genomtänkt. Skåpen ovanför soffan och köket bildar nu en genomtänkt linje utan irationella avbrott.

Inredningens tidigare öppna hyllor har nu försetts med skåpdörrar och det finns ett antal nya inredningsfärger och träslag att välja på. Väggkonstruktionen förbättras med GFK-teknik och Breezer lift får också ett styvare golv.

Som andra Fiat-baserade husbilar byggs årsmodell 2015 på den nya Fiat Ducato-serien. Noterbart är att passagerarairbagen är tillval. De tidigare fyra planlösningarna kompletteras med en femte, H 747 med bakre hygienutrymme, och ett smalt kylskåp från Thetford skapar mer utrymme i köket.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.