Nästa artikel
Lekläge vid vackra Vänern
Nyheter

Lekläge vid vackra Vänern

Publicerad 10 augusti 2011 (uppdaterad 10 augusti 2011)
Barnvänligt, grönskande och omgivet av vatten. Så är läget på fyrtsjärniga Kinnekulle Camping & Stugby. En av favoriterna 2011.

 

Husbil & Husvagn övernattar i början av juni 2010 och slås av vilken skön semestermiljö campingplatsen erbjuder. Vissa av säsongsplatserna har en sjöutsikt som skulle göra vilken skärgårdsmiljonär som helst grön av avund. 
 
Området där campingplatsen är belägen sträcker sig ut i Vänern som en tungspets. Längst ut finns en stenpir och en liten fyr. Runt campingplatsen finns flera bad att välja mellan: naturlig kustremsa eller anlagd badplats med lekredskap, studsmatta och grönt gräs. Det finns också hopptorn på en flytande brygga, trampbåtar, vollybollplan och minigolf. Glassugna söker sig till den nyöppnade butiken. Med andra ord – ett rejält smögåsbord för sommarlovslediga barn. 
De vuxna kan unna sig en tur på cykel i det vackra landskapet eller pröva på fiskelyckan i sjön. Skulle inte det passa finns trådlöst internet och tv-rum på området. 
 
Servicehusen är moderna och välskötta och vid den fina sjökanten finns grillar. Är man sugen på att slå sig ner och bli serverad en god midag och ett glas gott att dricka, finns en restaurang med fullständiga rättigheter på promenadavstånd.
 
Adress: 533 94 Hällekis. E-post: info@kinnekullecamping.se Webb: www.kinnekullecamping.se Tfn: 0510-54 41 02 Öppettider: 5/4-11/9. Antal platser: 230 varav 190 med el. Pris högsäsong: 210 kr/dygn, el 30 kr + förbrukning 1,50 kr/kwh. Övrigt: Motorbåtar,trampbåtar, cyklar, minigolf och spelhall. Dessutom helt gratis: fiske, bad, volleyboll, styltor, boule, studsmattor, lekplats och hopptorn, tv-rum med parabol, motions- och vandringsleder. GPS: N 58° 37' 52" / E 13° 25' 55". &
 
Carola Eklundh (text och foto)

Ta en tur till Kinnekulle Äventyrsland eller besök Rörstrands museum i Lidköping.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.