Nästa artikel
Kareby Bil utökar verksamheten
NYHETER

Kareby Bil utökar verksamheten

Publicerad 17 april 2020 (uppdaterad 17 april 2020)
Knaus husbilar och uthyrning i uthyrningskonceptet Rent and Travel, det är två nyheter från 1 maj hos Kareby Bil som återfinns utanför Kungälv.
Kareby Bil utanför Kungälv har sålt personbilar sedan starten 1999. Nu breddar bolaget utbudet och erbjuder från och med 1 maj även husbilar – både till försäljning och uthyrning. Hittills har man bara servat personbilar men från och med maj tar verkstaden emot även husbilar.

– Med denna satsning vänder vi oss till nya kunder men också många av våra befintliga som gillar husbil. Det känns bra att kunna erbjuda dem även denna service, säger Robin Timbrelli, platschef Kareby Bil. Satsningen görs i samarbete med husvagns- och husbilsimportören Bergholm, som har ett nätverk av återförsäljare över hela landet. Det känns tryggt och bra att ta detta steg med Bergholm som samarbetspartner. De står för kvalitet och representerar rätt varumärken för oss och våra kunder.

Uthyrningstjänsten för husbilar sker inom konceptet Rent and Travel som lanserades i Sverige av Bergholm förra året. Ambitionen är att man ska kunna hämta sin hyrhusbil över hela landet och Kareby Bil är bland de allra första som erbjuder det på Västkusten.
 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.