Bild
Nästa artikel
NYHETER

Immelns camping till salu

Publicerad 24 oktober 2018 (uppdaterad 24 oktober 2018)
Immelns camping, som ligger strax norr om Kristianstad, är nu till salu och annonseras ut på Blocket. Utöver arrendet är dock restaurangen, mest känd för sin glass, den stora delen av verksamheten.

Det är inte så länge sedan vi skrev om campingen i samband med att de nuvarande arrendatorerna Jeanette och Steven Lundin ville köpa den men det gick inte kommunen med på. I stället gjorde kommunen investeringar mot att arrendeavgiften höjdes i ett avtal som började gälla den 1 april 2018 och löper på tre år.

Nu är trots detta campingen aktuell för ett arrendebyte men stora delen av verksamheten är kafé, bistro, glass och bar. Och det är den restaurangen med totalt 80 sittplatser och fullständiga rättigheter som Jeanette och Steven Lundin äger via sitt bolag Summo Cibo AB som nu är till salu för 4 miljoner kronor. Mest känd är enligt annonsen restaurangen för sin glass.

Verksamheten har haft ett stadigt ökat antal gäster under de tre år de ägt den och de serverar under säsongen dagligen 180 gäster men deras bedömning är dock att campingen med 30 elplatser för husvagnar och husbilar samt 20 platser för tält behöver utvecklas vidare.

Enligt annonsen finns det möjlighet att få ett bra överskott då anläggningen hålls öppen cirka 4,5 månader per år. Priset uppges till fyra miljoner och omsättningen anges till två.
 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.