Bild
Nästa artikel
NYHETER

Hymer populär bland Promobils läsare

Publicerad 2022-01-21 14:59 (uppdaterad 2022-01-21 15:05)
Läsare av branschtidningarna Promobil och Caravanning väljer flera Hymer- och Eriba-modeller som de bästa husbilarna och husvagnarna 2022.
Årets husbil i kategorin "Integrerade husbilar upp till 80 000 €" gick till Hymer Exsis-i och till den bästa kompakta husvagnen utsågs Eriba Touring. Därutöver gick ytterligare utmärkelser till Hymer Grand Canyon S, B-Klass ModernComfort T, Eriba Feeling och Eriba Touring 820.

Det är andra gången i rad som Hymer Exsis-i i kategorin "Integrerade husbilar upp till €80 000" får titeln "Årets husbil".

Hymer Camper Van Grand Canyon S och Hymer B-Klass ModernComfort T fick också priser. Husvagnen Eriba Touring vann klassen kompakt husvagn, före Eriba Feeling på andra plats. Eriba Touring 820 fick pris i det övre och lyxiga segmentet.

– Vi är stolta och tacksamma över att vi även i år har fått så mycket uppmuntran och positiv feedback från läsarna. Priserna är ett bevis på att kunderna uppskattar kvaliteten, komforten och designen på våra produkter. Det breda fältet av vinnare, från våra Hymer-husbilar till våra Eriba-husvagnar, gör det klart att vi fortfarande är på rätt väg med vår utveckling och lever upp till vårt rykte som en drivkraft för innovation i branschen, säger Christian Bauer, VD för Hymer GmbH & Co. KG.

Exsis-serien har varit en av de bäst placerade husbilarna i den årliga promobils läsarundersökning sedan 2008.

Kulthusvagnen Eriba Touring imponerar framför allt med sin klassiska design, låga egenvikt, kompakta mått och den generösa höjden på 1,95 meter tack vare Eribas pop-up-tak.

 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.