Hus på Hjul är ett ypperligt tillfälle att träffa vänner och ha trevligt. Så här gott hade det här gänget i solskenet på mässan vid premiären förra året.

Nästa artikel
Hus på hjul får många klubbesök 6-7 maj
NYHETER

Hus på hjul får många klubbesök 6-7 maj

Publicerad 12 februari 2016 (uppdaterad 19 februari 2016)

Hus på Hjul är ett ypperligt tillfälle att träffa vänner och ha trevligt. Så här gott hade det här gänget i solskenet på mässan vid premiären förra året.

Den 6-7 maj 2016 är det åter dags för husbils- och husvagnsmässan Hus på Hjul i Norrköping. I år kommer flera klubbar att förlägga sina vårträffar eller årsmöten till mässan och campingen! OBS! INSTÄLLT!

OBS! HUS PÅ HJUL 2016 ÄR INSTÄLLT!

Syftet med Hus på Hjul under Kristi Himmelfärdshelgen är att skapa en mötesplats för alla vänner av husbilar och husvagnar med mässa, stor camping, mat, fest, dans och olika aktiviteter. Allt detta förlagt till före detta Bråvalla flygflottilj i Norrköping. 

-Förhoppningen var också att husbils- och husvagnsklubbar skulle kunna se detta som ett bra ställe att samlas på. Kanske hålla ett möte och starta upp säsongen, säger Sten Lilja på Looping Event AB som står bakom arrangemanget. 

Och så har det blivit, på det stora campingområdet finns i dagsläget tre ”klubbcampingbyar” inritade. Motor Home Club of Sweden, MHCS, som var först ut att besluta sig, har förlagt sitt årsmöte med tillhörande middag och fest i en av de stora lokalerna på mässområdet. 

Även Svenska Piloteklubben har valt att lägga sitt vårupptaktsmöte till Hus på Hjul. Svenska Kabeklubben, SvKK, har i sin tur gått ut med en inbjudan till alla sina drygt 3000 facebookmedlemmar om att ha en egen ”campingby” på området. 

-Det är verkligen roligt. Själva campingen öppnar ju redan under torsdagen den 5:e och håller öppet ända fram till på söndagen. Klubbcampingarna betyder ju att antalet campare totalt, och därmed också besökare på mässan, kommer att öka rejält, säger Sten Lilja.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.