Nästa artikel
Gustavsvik blir del av Swecamp
NYHETER

Gustavsvik blir del av Swecamp

Publicerad 8 januari 2016
Den femstjärniga campingplatsen Gustavsvik i Örebro blir en del i Swecamps organisation.

Swecamp bygger vidare och införlivar nu även Gustavsviks camping i kedjan. Gustavsvik Resorts är en av de mer påkostade campingarna i Sverige och under 2015 invigde de Sveriges största upplevelsebad och har investerat i ett påkostat gym. Den totala investeringen är på 130 miljoner kronor. 

Campingen har 675 tomter och de flesta är utrustade med el och kabel-TV och hela campingområdet har wifi. I den sommaröppna gallerian finns restaurang med fullständiga rättigheter och uteservering, pizzeria, fastfood, livsmedelsbutik, souvenirbutik, arkadspel, glassbar och kiosk. Bredvid gallerian finns också en av Sveriges största lekplatser.

- Vi ser väldigt ljust på framtiden. Våra satsningar på anläggningen samt inträdet i Swecamp innebär att vi kan erbjuda våra gäster ännu bättre upplevelser. Via Swecamp kommer vi erbjuda kedjegemensamma paketeringar, evenemang och erbjudanden. Då Swecamp står för bland annat kvalitet, värdskap och kundnöjdhet kan våra gäster se inträdet i kedjan som en kvalitetssäkring, säger Magnus Nilsson, VD på Gustavsvik Resorts i ett pressmeddelande.

Swecamps anläggningar står för drygt 10 % av branschens gästnätter. Genom sin marknadsposition blir Swecamp en viktig röst i branschfrågor vilket de hoppas kan utveckla anläggningarna, branschen och Svensk besöksnäring.

Var?
Vid trafikplats 111 efter E18/E20 gnom Örebro.

GPS: N59°15'40", E15°11'46"

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.