Bild
Nästa artikel
NYHETER

Grottbyns camping har fått nya ägare

Publicerad 11 december 2017 (uppdaterad 13 december 2017)
Grottbyns camping har städats upp och de nya ägarna tänker ge campingen ett ansiktslyft även vad gäller aktiviteter. Invigningen sker i påsk men den åretrunt-öppna campingen har även nu ett fyrtiotal gäster.
Lokaltidningen Mellanskåne skriver att Grottbyns camping fått nya ägare, Niclas och Edith Eriksson. Campingen ligger i en vacker lövskog som domineras av bok, ek och björk, mitt i Skåne cirka 2 km norr om Höör.

I närheten finns Skånes DjurparkBosjökloster, Höörs Bad och Sportcentrum, (Höörs eget äventyrbad) och Fulltofta Naturcentrum. På gångavstånd (1,5 km) finns dessutom en bad - och fiskesjö. Höörs turistforening kan tipsa om fler näraliggande aktiviteter.

Paret är inte obekanta med att driva eget, Niclas har haft en byggfirma i 15 år och Edith har varit servicechef på Mölle camping och jobbat på Ringsjöstrand.

Ägarna beskriver att den åretrunt-öppna Grottbyns camping inte är en vanlig camping, här befinner du dig mitt bland häftiga grottor. Till påsk blir det stor nyöppning och i sommar planerar de för en konstutställning och andra aktiviteter.

Campingen erbjuder såväl säsongsplatser som platser till de som kommer spontant. Just nu bor här ett fyrtiotal på säsongsbasis men det finns plats för ytterligare 80 husvagnar och därutöver erbjuds tältplatser, campingstugor samt platser i ett vandrarhem.

– Det är ett spännande ställe med mycket potential. Jag tycker det är rätt beslut av mina föräldrar att bara köra, säger sonen Filip till Lokaltidningen Mellanskåne.

Här hittar du deras hemsida.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.