Bild
Nästa artikel
ÄVENTYR

Golf, husbil och arbete en utmärkt kombination

Publicerad 20 maj 2016 (uppdaterad 20 maj 2016)
Den 27-30 maj kommer Peter och Elisabeth att visa att det går utmärkt att kombinera arbete med golf och husbil. Följ dem när de bloggar om sina upplevelser då de kombinerar hobbyn och arbetet. ”Ett arbete är inte en plats utan vad du gör” är en utmärkt sammanfattning!
Peter och Elisabeth vill visa att det går bra att kombinera golf och husbil, därför ger dig sig ut på en kortturné där de samtidigt ska arbeta. Syftet är att visa vilka möjligheter husbilen ger sina ägare.

De som gör detta är Peter Hansen och Elisabeth Westin. 

Peter är ägare och VD till Hymer Center by Hansen Caravan som säljer husbilar, och han har sedan 15 års ålder arbetat i husbilsbranschen. I många år var han vice President på Dometic Scandinavia som är underleverantör till husbilsbranschen.

Elisabeth arbetar på Microsoft som försäljningsansvarig för Atea. Hon har, till skillnad från nybörjaren Peter, haft ett stort golfintresse i femton år. Golfintresset väcktes till liv på Täby GK och kom att spela i damlaget under flera års tid. Hon har ett grymt klipp i drivern och stadiga 6 hcp men hon är till skillnad från Peter oerfaren husbilsåkare.

På fyra dagar ska de avverka fem golfbanor och husbilen kommer att användas för att möjliggöra bekvämt boende. Att de dessutom kan förflytta sig smidigt gör det hela till ett spännande äventyr för att visa vilka möjligheter mobiliteten erbjuder. För när det inte spelas golf är det arbete som gäller.

Med hjälp av mobilt bredband, laptop och molntjänster går det att sitta vart du vill och jobba idag. Resan blir den 27- 30 maj med start på Vadstena GK för att sedan åka till Hooks Herrgård, Nyköping GK, Täby GK och målgång på Wäsby GK. 

Tidigare har de gjort en liknande resa på vintern i form av sju skidorter på sju dagar och nu är det alltså dags för sommarvarianten. Du kan följa Peter och Elisabeth på Facebook, Fem golfbanor på fyra dagar- med husbil, och på Instagram via hansencaravan.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.