Nästa artikel
Garo lanserar första stolpen med eluttag för både elbilsladdning och camping
NYHETER

Garo lanserar första stolpen med eluttag för både elbilsladdning och camping

Publicerad 17 mars 2021 (uppdaterad 17 mars 2021)
Garo lanserar nu Castra vilken är marknadens första campingstolpe med laddningsmöjlighet för två eldrivna bilar och eluttag för två campingsällskap i en och samma installation.

I en växande campingtrend ser vi en snabb ökning av gäster med eldrivna fordon som behöver säker laddning. Med 50 års erfarenhet från tillverkning av elstolpar och en marknadsledande roll inom produkter för elbilsladdning, har Garo haft en unik möjlighet att snabbt möta efterfrågan på en laddprodukt som är speciellt anpassad för camping.

– Nya eldrivna bilar klarar av att dra husvagnar i större utsträckning och behöver laddning. För att värna om gästernas säkerhet bör varje campingägare erbjuda säker elbilsladdning. Annars finns risken att gästerna använder de vanliga uttagen inne i husvagnen vilket innebär en ökad brandfara. Genom att Garo har integrerat trygga laddningsuttag i samma stolpe som eluttagen för ström, går det att förena säkerhet, omtanke om miljön och framtida lönsamhet, säger Robert Nydén, Product manager.

Castra är enkel att dubbelmontera, med ryggarna mot varandra, så att en och samma punkt kan förse upp till fyra campingssällskap med både ström och elbilsladdning. För ökad service går det även att ansluta vattenutkastare till Castra. Som alltid, har Garo skapat en lösning som är enkel, hållbar och smart för både installatören, campingplatsen och gästen. Campingstolpen är uppkopplingsbar så att framtida teknik, funktioner och tjänster kommer gå att implementera på ett enkelt sätt.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.